Buitenschoolse opvang (BSO) Zutphen

Zoekt u een (flexibele) buitenschoolse opvang voor uw kind in Zutphen?
Bij de buitenschoolse opvang (BSO) van Dikkertje Dap Kinderopvang kunt u rekenen op goede zorg voor uw kind, in een veilige liefdevolle omgeving. Persoonlijke aandacht en plezier staan voorop. Er is altijd iemand die tijd heeft voor uw zoon of dochter, ook als het druk is.

Kenmerkend voor de buitenschoolse opvang (BSO) is dat het “vrije tijd” is. De buitenschoolse opvang biedt volop ruimte om kinderen zelf een invulling aan hun vrije tijd te geven. Daarnaast worden er uitdagende activiteiten aangeboden die aansluiten bij de interesse van kinderen. Tijdens de vakantieopvang worden er vakantie activiteiten georganiseerd mogelijk rondom een thema!

Wij nodigen u en uw kind van harte uit om kennis te maken met de buitenschoolse opvang (BSO)van Dikkertje Dap kinderopvang aan de Paulus Potterstraat 6 te Zutphen.

 
   
Dikkertje Dap kinderopvang
Paulus Potterstraat 6
7204 CV Zutphen

Volg ons ook via Facebook
Telefoonnummer:
0857733752

E-mail:
g.behet@kinderopvangdikkertjedap.nl
 
Zoekwoorden:
Buitenschoolse opvang Zutphen Buitenschoolse opvang WarnsveldBuitenschoolse opvang EefdeBuitenschoolse opvang Brummen, Buitenschoolse opvang Vorden, Buitenschoolse opvang Gorssel, Buitenschoolse opvang Lochem
 

 

                                         

© Dikkertje Dap kinderopvang